LED portable en studio licht, field broadcast monitors + video accessoires professionele video

Nieuw bij DJ Electronics in het assortiment, LED verlichting voor de professionele video filmer en fotograaf, maar gezien de lage prijzen zeker ook voor de enthousiaste amateur.
Ondanks de lage prijzen, zijn dit topkwaliteit producten van bekende fabrikanten. Wij leveren al tot volle tevredenheid aan o.a Eyeworks.tv en andere professionele gebruikers!

Wij importeren direct van een aantal producenten en hebben de exclusieve distributie van o.a. LED panels voor portable- en studiogebruik, in diverse wattages en met keuze uit verschillende modellen, met naar wens in daglicht, kunstlicht of Bi-Color uitvoering, V-mount of Anton Bauer batterijhouder.

Cameralicht met keuze uit Bi-Color mini LED panel in kit en Sony like cameralight met 10 Cree LEDs, barndoors, D-Tap en accuhouder met de hoogste lichtopbrengst.

A klasse Batterijen t/m 230 Wh en chargers. Verder nog een aantal nuttige accessoires. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid.

Nieuw toegevoegd aan assortiment, Eigen import en distributie van Field en broadcast monitors. Videomonitors van eenvoudig tot uiterst professioneel voor TV, broadcast, film- en videoproducenten.

In de schijnwerpers - LED portable en studio licht, field broadcast monitors + video accessoires professionele video

Aanbieding(en) van de maand juli

Copyright © 2018 DJ Electronics.