DJE-55GPS Full HD 1080P dashcam GPS LDWS FCWS Stop & Go
[DJE-55GPS Full HD Dashcam]

Toevoegen aan winkelwagen
Schrijf een recensie

DJE-55GPS Full HD 1080P dashcam GPS LDWS FCWS Stop & Go - 189,00EUR  99,00EUR
(U bespaart 48%)

5 op een schaal van 5 sterren! 5 op een schaal van 5 sterren!
Heb hem nu een week en ben zeer tevreden!
Voordat ik aan het schrijven van deze review begon, heb ik even gewacht op de levering van (optionele) kabels voor de HDMI- en AV-uitgang. Zodat ik de ervaringen hiermee ook kon meenemen.

De DJE-55GPS Full HD 1080P dashcam bevalt uitstekend. Het beeld is haarscherp, niet alleen op het eigen schermpje, maar ook wanneer je de camera via de HDMI-connector aansluit op een 42" vlakscherm. Aansluiting op de AV-connector levert minder scherp beeld op, de GPS-co÷rdinaten en de datum/tijd-stempel zijn niet goed te lezen. Maar dit is dan ook het enige minpuntje dat ik ben tegengekomen. Een puntje waarmee te leven valt, als je over een HDMI-aansluiting op je televisie beschikt.

Op deze camera zitten echt veel functies. Heb alle functies die in de specificaties worden genoemd aangetroffen en ze blijken allemaal goed te werken. Ben eigenlijk tegen geen enkele teleurstelling aangelopen.

De menutaal in het Nederlands voor instelling van de camera is zeker een opvallend pluspunt. Dat zie je toch maar zelden bij apparatuur als deze.

De camera is zeer compact met uitwendige afmetingen van ongeveer 94x66x38mm (bxhxd). In de dikte is ook het lensgedeelte begrepen. De kast zelf is ongeveer 30mm dik.

Om zo weinig mogelijk hinder van de camera in mijn gezichtsveld te hebben, heb ik ervoor gekozen de camera niet aan de ruit op te hangen, maar op het dashboard te plaatsen.
Hiertoe heb ik zelf een voorziening gemaakt. Als ik een suggestie aan de makers van deze camera mag doen is het aan de onderzijde eenzelfde montagevoorziening te maken als aan de bovenzijde van de camera zit.

Met vriendelijke groet, Theo Volkers
Datum toegevoegd: 22/11/2013 door: Theo Volkers
2013-11-22 10:26:38
Copyright © 2018 DJ Electronics.