Achteruitrijcamera systemen en parkeerhulpen

Nieuw in ons assortiment naast de basis achteruitrijcamera's en sets, zowel draadloos als bedraad, nu ook diverse draadloze en bedrade achteruitrijcamera's, sets en complete systemen met meerdere camera's voor camper, caravan, bestelbus, personenbus, vrachtwagen, truck, trailer en alle andere soorten professioneel transport.
Het nut van deze camera's heeft zich al duidelijk bewezen in de praktijk en zal ook steeds belangrijker worden. Steeds meer wordt dit ook verplicht gesteld of gaat dit op korte termijn verplicht worden, met name in het beroepsvervoer.

Diverse systemen zijn ook uitermate geschikt voor maritieme toepassingen! Denk aan het navigeren in sluizen, in smalle kanalen en andere situaties waarin uiterst precies manouvres moeten worden uitgevoerd.
DJ Electronics levert in principe alle soorten achteruitrijcamera's, draadloze en bedrade camera's, complete systemen met meerdere camera's en quad monitor, accessoires en alle noodzakelijke toebehoren voor elke denkbare toepassing.

Kortom voor elke situatie biedt DJ Electronics een oplossing! Niet alleen in de door u gewenste kwaliteit, buiten de normale goede kwaliteit in de de laagste prijsklasse, leveren wij ook systemen in de beste High Resolution kwaliteit voor concurrerende prijzen.
Wij leveren voor de laagste prijzen in de Benelux! Dit gaat natuurlijk niet ten koste van de service.... Die blijft zoals die altijd al is: Uitstekend!
Dit is mogelijk omdat DJ Electronics naast levering aan de consument, vaste leverancier is van diverse bedrijven van klein tot multinational. We hebben dus een naam te verliezen....

In deze categorie is een selectie van wat wij leveren op dit gebied. Er zijn echter meer mogelijkheden! Ook voor speciale en specifieke toepassingen. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op als u niet direct kunt vinden wat u zoekt.
De kans is zeer groot dat wij toch kunnen leveren wat u wenst!
Deze producten kunnen ook bij ons bekeken worden, zodat u ziet wat voor u het beste is. Praktisch alles hebben wij op voorraad!

Een select aantal bedrijven kunnen wij mogelijkheden tot wederverkoop van diverse interessante producten bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor de racetruck van het Becx-TDS Racing Team, hebben wij de (verwarmde) front-, zij-, -achteruitrijcamera's en monitors geleverd, waarbij de beelden op 3 HD monitors in de cabine worden weergegeven!
Deze racetruck heeft dan ook geen buitenspiegels meer nodig....

Zie hier een video met een spectaculaire demo van deze racetruck:

In de schijnwerpers - Achteruitrijcamera systemen en parkeerhulpen

Aanbieding(en) van de maand augustus

Copyright © 2018 DJ Electronics.